Prečo je dôležité nepodceniť upratovanie garáží?

Každý majiteľ firmy chce mať pracovné prostredie čo najčistejšie. Často sa ale stretávame s tým, že firemné garáže alebo parkovacie domy nie sú pravidelne upratované. Časom sa z nich stáva zdroj znečistenia a nečistoty sa na topánkach dostávajú do kancelárií.

Práve pravidelnosť upratovania je kľúčom k úspechu, ako nielen svoje garážové priestory ale aj kanceláriu udržať v „dobrej kondícii“. Podľa medzinárodného prieskumu až 90% zamestnancov je viac produktívnych, ak pracujú v čistých priestoroch.

Parkovacie domy alebo firemné garáže sú dennodenne vystavované tým najagresívnejším látkam, ktoré si dokážete predstaviť.

Vytečený olej, rôzne mazivá, pohonné látky alebo, predovšetkým v zimnom období, sneh obohatený o posypovú soľ je len krátky výpočet znečistení, ktoré v garáži nájdete.

Podlahu tvorí väčšinou liaty betón s poterom. Ten sa vyznačuje najväčšou rezistenciou voči agresívnym látkam. Problémom ale je, keď sa dostanú s topánkami do kancelárie. Koberce alebo drevená, či laminátová podlaha vplyvom takéhoto znečistenia mimoriadne trpia.

Odstránenie škvŕn a rôznych fľakov je potom náročnejšie časovo, technologicky a v konečnom dôsledku aj finančne. Nesieme zabudnúť ani na zdravotné hľadisko. Mnohé „garážové znečistenia“ môžu mať silný negatívny vplyv na zdravie zamestnancov.

Citlivé ale pravidelné čistenie tiež predlžuje životnosť podlahy alebo kobercov vo firme.

Na nečistoty v garážach zväčša bežné hobby prostriedky a výbava zďaleka nestačia. Pokiaľ nemáte profesionálne vybavenie, osvedčené postupy a vhodné čistiace prostriedky, tak výsledok svojpomocného čistenia vás nemusí uspokojiť.

Pravidelné čistenie garáží je jednou zo služieb, ktoré poskytujeme od Bratislavy až po Košice už niekoľko rokov. Po základnom zametaní pristupujeme k vysávaniu výkonnými vysávačmi. Podlahu vystriekame a ošetríme.

Podlaha ale nie je jediným miestom, kde sa špina zhromažďuje, preto sa sústredíme aj na lišty, rozvody, hydranty, výťahy a spojovacie chodby.

Výsledkom nášho čistenia nepotešíte len oko ale aj zdravie. Vďaka účinným prostriedkom vieme odstrániť z garáže všetky fľaky a nečistoty, ktoré tam nepatria.

Nechajte si vypracovať cenovú ponuku na mieru. Tá sa vyrátava podľa miery znečistenia a celkovej plochy. Presvedčte sa, že pravidelné upratovanie nadzemných, či podzemných garáží chráni vzhľad, zdravie a v konečnom dôsledku aj vašu peňaženku.